Fasolka szparagowa z domowym pesto smakuje jak największy przysmak. Jeśli nie masz czasu robić pesto w domu - zaopatrz się w słoiczek. Wtedy nasza potrawa będzie gotowa w mniej niż 10 minut!
składniki:
- 1 i 1/2 szklanki fasolki szparagowej
- świeży ogórek
- łodyga selera naciowego
- garść kiełków soi
- duży ziemniak
- na pesto: 4 orzechy włoskie, garść świeżych listków bazylii, 2 łyżki oliwy
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















