Wariacja na temat puszystej pianki zwanej whipped coffee. Tym razem wersja kokosowa. Pyszna!

składniki:
- 2 łyżki ulubionej kawy rozpuszczalnej
- 2 łyżki cukru lub więcej jeśli lubisz słodkie
- 2 łyżki gorącej wody
- mleko kokosowe
- wiórki kokosowe
- jeśli kawa ma być mrożona to użyj zimnego mleka i kostek lodu
przyrządzanie:
SPRAWDŹ WYKONANIE >>>>>>>>>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














