Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z brokułami z dodatkiem jajka

Sałatka z brokułami z dodatkiem jajka

Placki ziemniaczane z nadzieniem

Placki ziemniaczane z nadzieniem

Orzeszki z ciecierzycy

Orzeszki z ciecierzycy

Gruszka z pieca

Gruszka z pieca

Marchewkowe muffinki

Marchewkowe muffinki

Łosoś z makaronem i warzywami

Łosoś z makaronem i warzywami

Mus twarożkowo- galaretkowy

Mus twarożkowo- galaretkowy

Kurczak z granatem i winogronami

Kurczak z granatem i winogronami

Makaron w warzywami i serkiem topionym

Makaron w warzywami i serkiem topionym

Pomidory z czosnkiem

Pomidory z czosnkiem

Racuszki z marchewką

Racuszki z marchewką

Zupa dyniowa z imbirem

Zupa dyniowa z imbirem

Ciasto owocowe

Ciasto owocowe

Racuszki z dyni z dodatkiem imbiru

Racuszki z dyni z dodatkiem imbiru

Pączki twarogowe

Pączki twarogowe

Gofry cytrynowe

Gofry cytrynowe

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Przepis na pyszne świąteczne pierogi.

składniki:
Ciasto

  • 2 szkl. mąki
  • 100 g masła
  • 8 łyżek gęstej śmietany
  • 2 jajka
  • szczypta soli
  • żółtko
  • 2 łyżki mleka
Farsz
  • 1 kg kiszonej kapusty
  • 300 g suszonych grzybów
  • 3-5 łyżek kminku
  • 2 cebule
  • 1/3 szkl. oleju
  • sól, pieprz

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>