Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Kurczak w płatkach

Kurczak w płatkach

Kokosowe kulki

Kokosowe kulki

8 inspiracji na serwowanie warzywnych soków

8 inspiracji na serwowanie warzywnych soków

JAPOŃSKIE ŚNIADANIE: 10 rzeczy, które Japończycy kochają jeść rano

JAPOŃSKIE ŚNIADANIE: 10 rzeczy, które Japończycy kochają jeść rano

Kokosowa pianka kawowa czyli słynne ,,Whipped Coffee”

Kokosowa pianka kawowa czyli słynne ,,Whipped Coffee”

Chlebowe knedle

Chlebowe knedle

Naleśniki ze szpinakiem i łososiem

Naleśniki ze szpinakiem i łososiem

Pasta z bakłażana

Pasta z bakłażana

Zupa z pieczonego bakłażana z makaronem

Zupa z pieczonego bakłażana z makaronem

Deser z kiwi

Deser z kiwi

Gruszki z czekoladą

Gruszki z czekoladą

WŁOSKIE ŚNIADANIE- 10 potraw, które Włosi kochają jeść rano!

WŁOSKIE ŚNIADANIE- 10 potraw, które Włosi kochają jeść rano!

DZIEŃ MAMY: 10 ciast i ciasteczek, które możesz upiec dla mamy

DZIEŃ MAMY: 10 ciast i ciasteczek, które możesz upiec dla mamy

Pieczony bakłażan

Pieczony bakłażan

Proste ciasto: ,,Uśmiech teściowej”

Proste ciasto: ,,Uśmiech teściowej”

Ryż z jabłkami pod chmurką

Ryż z jabłkami pod chmurką

Który łosoś jest lepszy: atlantycki czy norweski?

Najszlachetniejsza z ryb, ale czy faktycznie taka zdrowa? Tak, jeśli wybierzesz ten najlepszy okaz. Który łosoś jest zatem lepszy: atlantycki czy norweski? Oto odpowiedź! 

 

 

  • Najlepszy łosoś to ten żyjący na wolności: atlantycki i pacyficzny. W naszych sklepach króluje jednak łosoś norweski, hodowlany o charakterystycznej mocno pomarańczowej barwie. Nie jest on tak cenny, jak gatunki wyżej wymienione, ale śmiało można się nim zajadać. Lepiej unikać jedzenia łososia bałtyckiego i to z dwóch powodów.
CZYTAJ DALEJ >>>>>>>>