Przygotowywanie przetworów towarzyszy nam od pokoleń. Przetwory to nie tylko możliwość zasmakowania lata zimą, ale też świetny sposób na spędzenie czasu z rodziną podczas ich przygotowywania. Poniżej kilka wartościowych informacji na temat owoców na przetwory. By przetwory w doskonałym stanie ...
Kulinaria – znajdziesz tu przepisy kulinarne, ciekawostki kulinarne i wiele innych. Serwis dla wszystkich których pasją jest gotowanie z przepisów książki kucharskiej oraz kuchnia polska i światowa.
Pstrąg w migdałach
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>>
Domowa nalewka z dziurawca
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>
Dżem z czarnej porzeczki z sokiem pomarańczowym
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>
Konfitura porzeczkowa z wiórkami kokosowymi
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>
Ziemniaki nadziewane boczkiem
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>
Ekspresowa sałatka z ziemniakami, oliwkami, papryką
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>
MARYNOWANIE warzyw, owoców- zasady
Istnieje kilka sposobów przetwarzania owców i warzyw. Oto ciekawostki na temat marynowania. To chyba najpopularniejszy sposób przygotowania przetworów. Marynujemy warzywa (przeważnie ogórki, patisony) i owoce (gruszki, śliwki, jabłka). Marynaty dość długo zachowują świeżość. Ale po otwarciu słoika należy szybko je ...
Jajeczne hamburgery
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>>>>
Zapiekane sznycelki z żurawiną
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>>