Masz ochotę na owocowy i naprawdę letni deser? Oto nasza propozycja! > ZOBACZ TEŻ: Beza z malinami i serkiem mascarpone
Przepisy kulinarne na ciasta i torty – Chcesz mieć ciasto pyszne, zdrowe? Weź nasz przepis i gotowe! Najlepsze przepisy kulinarne na ciasta i torty!
Puszysty deser czekoladowy
Masz ochotę na mały, ale mocno czekoladowy deser? Oto nasza propozycja! > ZOBACZ TEŻ: Beza z malinami i serkiem mascarpone
Idealny do kawy – keks z bakaliami!
Masz ochotę na deser do kawy? Upiecz KEKS Z BAKALIAMI! > ZOBACZ TEŻ: Beza z malinami i serkiem mascarpone
Ciasto mocno cytrynowe
JAK ZROBIĆ IDEALNE CIASTO CYTRYNOWE >>
Babeczki RAFAELLO
ZOBACZ PRZEPIS NA PYSZNE BABECZKI RAFAELLO > Spróbuj też: CIASTO RAFAELLO
Ciasto z rabarbarem
ZOBACZ, JAK ZROBIĆ CIASTO Z RABARBAREM KROK PO KROKU >
Karmelowe babeczki ze świeżymi malinami – wersja słodka i wersja LIGHT
KARMELOWE BABECZKI ZE ŚWIEŻYMI MALINAMI Oto lista składników, która jest ci niezbędna do wykonania tego prostego i pysznego deseru. Jeśli masz już wszystkie potrzebne rzeczy, możemy przejść do pieczenia. Szczegóły, jak je przygotować na kolejnej stronie! ZOBACZ TEŻ: Amerykańskie bułeczki ...
Amerykańskie cinnamon rolls – bułeczki cynamonowe
1.Mleko wlewamy do garnka, lekko podgrzewamy, dodajemy masło i biały cukier. 2. Drożdże i 500 g mąki przekładamy do miski i mieszamy. Dodajemy mleko z cukrem i masłem. Dodajemy sól. Miksujemy. 3. Dodajemy po jajku i potem resztę 100 g ...
Beza z malinami i serkiem mascarpone
1. Białka ubijamy na sztywno, dodajemy łyżkę cukru pudru. 2. Na pergaminie za pomocą szprycy wykładamy białka w kształcie okręgów. 3. Suszymy bezy w temperaturze 120 stopni ok. półtorej godziny. 4. Kremówkę ubijamy razem z cukrem pudrem na sztywno i ...
Rozpływające się w ustach CIASTO KOKOSOWE
1. Smarujemy formę do pieczenia masłem i posypujemy bułką tartą. 2. Mieszamy mikserem masło, cukier, ekstrakt waniliowy. Stopniowo dodajemy jajka. 3. Dodajemy mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Następnie wiórki kokosowe oraz mleko kokosowe. Wszystko mieszamy. 4. Masę wlewamy ...