Składniki: 1 świeży karp 80 g masła Cytryna Natka pietruszki Sól, pieprz Przygotowanie: Karpia dokładnie oczyść i natrzyj przyprawami. Włóż plasterki masła i cytryny do środka. Piecz 35–40 min w 190°C. Podawaj z natką pietruszki.
Przepisy kulinarne na ryby i owoce morza – Jak na owoce morza przystało, ryby z płetwami głosu nie mają! Najlepsze przepisy kulinarne z ryb i owoców morza!
Tradycja w Nowym Wydaniu: Wigilia Fit
Mniej cukru, mniej smażenia – ale bez rezygnacji ze smaku. Sprawdź fit-wersje wigilijnych klasyków, które pokochają nawet dzieci. Tradycja w Nowym Wydaniu: Wigilia Fit – Zdrowe Świąteczne Przepisy, Które Nadal Smakują Jak U Babci. Święta nie muszą oznaczać przejedzenia i ...
Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej
Składniki: 600 g filetu z łososia 2 łyżki miodu sok z 1 cytryny 2 łyżki oliwy 1 ząbek czosnku sól, pieprz świeży koperek Przygotowanie: Wymieszaj miód, cytrynę, oliwę, czosnek. Natrzyj łososia, odstaw na 15 minut. Piecz 15–18 minut w 190°C. ...
Co przygotować na kolację? Jakie dania wybierać, a jakich unikać?
Kolacja jest ostatnim posiłkiem, jaki spożywamy w ciągu dnia. Z zasady powinna być lekkostrawna, ale także na tyle pożywna, aby nie naszło nas uczucie głodu często skutkujące nocnym podjadaniem. Wiele osób zadaje sobie więc pytanie, co na kolację, na jakie ...
Dorsz z grilla w ziołach
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>
Łosoś po grecku
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>
Łosoś zapiekany z żółtym serem
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>
Płocie marynowane
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>
Ryba w sosie słodko- kwaśnym
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>
Łosoś z sosem śliwkowym i cukinią
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>















