Młoda kapusta z koperkiem to danie proste, jednak jej smak jest nieporównywalny, delikatny, maślany. Młoda kapusta to obowiązkowa pozycja na wiosennym stole.

składniki:
- 1 młoda kapusta 1 kg
- 1 pęczek koperku
- sól
- pół opakowania sera feta
- szczypta pieprzu
- 0,5 szklanki zimnej wody
- 3-4 łyżki masła
- 1 łyżka octu jabłkowego
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>
uwagi:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














