Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Na ostro czy łagodnie? Musztardy sarepska i stołowa prosto z… Farmy!

Dla wszystkich miłośników przyprawiania – tego ostrego i tego łagodnego marka Farma ma ciekawą propozycję: dwie musztardy – kremową w konsystencji i pikantną w smaku musztardę sarepską oraz aromatyczną i dość łagodną w smaku musztardę stołową.

Musztarda sarepska Farma jest rodzajem ostrej musztardy na bazie gorczycy, octu spirytusowego i specjalnie dobranych przypraw. Odmiana tej gorczycy uprawiana jest głównie w Rosji. Musztarda ma charakterystyczny, mocny smak – na tyle jednak wyważony, by nie przekroczyć delikatnej granicy między wyrazistością smaku gorczycy, a przesadną, ognistą ostrością. Sporządzana jest według specjalnej receptury – dzięki temu ma delikatną kremową konsystencję i niepowtarzalny smak. Stanowi niezastąpiony dodatek do wędlin, pieczonych mięs, golonki, serów oraz sosów i marynat. Dzięki niej szaszłyki i pieczone dania z grilla nabiorą niezapomnianego smaku i aromatu.

Musztarda stołowa Farma to popularna, średnio pikantna, łagodniejsza i jaśniejsza odmiana musztardy dla smakoszy ceniących delikatne i subtelne smaki. Przyrządzona jest ze starannie wyselekcjonowanych ziaren gorczycy i pieczołowicie dobranych przypraw. Podkreśla smak potraw i wyostrza apetyt. Musztarda stołowa Farma wzbogaca smak mięs, wędlin i żółtych serów, jest znakomitym klasycznym dodatkiem do potraw z grilla. Może być składnikiem sałatek, pysznych sosów, dipów oraz kanapek. Tworzy niezwykle smaczne kompozycje tradycyjne np. z białą kiełbasą i parówkami, ale także świetnie pasuje do pieczonych mięs i wędlin. Poza walorami smakowymi, ma wiele dobroczynnych właściwości: reguluje układ trawienny, łagodzi bóle reumatyczne, pobudza trawienie tłuszczu, działa antybakteryjnie oraz obniża ciśnienie krwi.

Produkty są nowoczesne, zamknięte w wygodnych 190 gramowych, zakręcanych słoiczkach zaopatrzonych w gustowne, przyciągające wzrok etykiety.

Dystrybutor: PSH Unia S.A
Marka: Farma
Opakowanie: 190 g
Cena: ok. 1,27 zł