Genialne naleśniki z fetą, kaszą kuskus i szpinakiem. Porcja białka i żelaza.

składniki:
- CIASTO NA NALEŚNIKI
- kasza kuskus
- ser feta
- szpinak
- czosnek
- masło
- pomidory suszone
- oregano
- pieprz
przyrządzanie:
- Przygotowujemy CIASTO NA NALEŚNIKI
- kaszę kuskus przygotowujemy wg. instrukcji na opakowaniu.
- Czosnek podsmażamy przez minutę na maśle.
- Dodajemy szpinak, podsmażamy na patelni przez kilka minut.
- Układamy na naleśniku. Na to kładziemy kasze kuskus.
- Dodajemy fetę, suszone pomidory, doprawiamy.
- Zawijamy i zjadamy!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














