Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki
instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu
administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym
dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji
użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego
reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu
warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w
plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki,
u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików
cookies.
ZAMKNIJ
Dzisiaj obalamy mity na temat odżywiania. Zobacz jak zmieniły się badania i prawda dotycząca zdrowego odżywiania!
MIT – TYLKO CIEMNY CHLEB JEST NAJLEPSZY
Kolor pieczywa często ma niewiele wspólnego z jego składem. Biała bułka może być bardziej wartościowa niż ciemna, kiedy składa się z pełnych ziaren i nieprzetworzonej mąki. Dodatkowo ciemne pieczywo jest czasami tylko barwione za pomocą kakao, żeby sprawiać wrażenie zdrowszego, podczas gdy tak naprawdę ze zdrową żywnością nie ma nić wspólnego.