Zdrowy deser w postaci jabłka na ciepło.

składniki:
- jabłka
- powidło śliwkowe
- płatki migdałowe
przyrządzanie:
- Jabłka wydrąż, z gniazda pozostaw tylko ogonek.
- Do środka nałóż powidła, a na wierzch wysyp płatki migdałowe.
- Piecz ok. 20 minut w temp. 140 stopni C.
- Pod koniec możesz włączyć opcję grillowania.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














