Warte wypróbowania pierogi z łososiem.
składniki:
Ciasto
- 55 dag maki pszennej
- jajko
- szklanka ciepłej wody
- 2 łyżki oliwy
- szczypta soli
- 250 g filetu z łososia
- 30 dag tłustego twarogu
- cebula
- 2 łyżki masła
- sól, pieprz
- koperek
- sok z cytryny
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














