Warte wypróbowania pierogi z łososiem.
składniki: 
Ciasto
- 55 dag maki pszennej
 - jajko
 - szklanka ciepłej wody
 - 2 łyżki oliwy
 - szczypta soli
 
- 250 g filetu z łososia
 - 30 dag tłustego twarogu
 - cebula
 - 2 łyżki masła
 - sól, pieprz
 - koperek
 - sok z cytryny
 
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














