Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z makaronu ryżowego

Sałatka z makaronu ryżowego

Kotlety z kalafiora

Kotlety z kalafiora

Chrupiące placki ziemniaczane

Chrupiące placki ziemniaczane

Sałatka z orzechami

Sałatka z orzechami

Bułeczki z czekoladą

Bułeczki z czekoladą

Pierś kurczaka w płatkach kukurydzianych

Pierś kurczaka w płatkach kukurydzianych

Sałatka z fasolki szparagowej

Sałatka z fasolki szparagowej

Placki po węgiersku

Placki po węgiersku

Naleśniki amerykańskie

Naleśniki amerykańskie

Pierożki z mąki gryczanej z serem

Pierożki z mąki gryczanej z serem

Sałatka pełna witamin

Sałatka pełna witamin

Zapiekane sznycle z żurawiną

Zapiekane sznycle z żurawiną

Bułeczki domowe

Bułeczki domowe

Słodki placek z jabłkami i żurawiną

Słodki placek z jabłkami i żurawiną

Naleśniki piwne z parówkami

Naleśniki piwne z parówkami

Naleśniki gryczane

Naleśniki gryczane

Rodzaje steków

Steki to niskokaloryczne mięso, bardzo sycące idealne dla dbających o linię. Oto 5 najpopularniejszych w Polsce rodzajów steków.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Tournedos: plastry ze środkowej części polędwicy, waga 60- 80 g. Jedna porcja to 2 sztuki.
  • Filety mignon: waga 60-80 g, z cieńszej części polędwicy.
  • Chateaubriand: gruby plaster polędwicy, smażony na ruszcie.

KOLEJNE RODZAJE>>>>>>>>>>>