Rozgrzewająca, zdrowa, aromatyczna. Trzy najlepsze właściwości tej zupy.

składniki:
- 1 litr bulionu
- 250 g serka topionego (wybrany smak)
- 2 cebule
- 2 ząbki czosnku
- garść pietruszki
- sól i pieprz
przyrządzanie:
Cebulę oraz czosnek podsmażamy na oliwie. Podgrzewamy bulion, dodajemy pokrojone w mniejsze kawałki serki topione i dokładnie mieszamy. Gotujemy cały czas, aż serki się rozpuszczą.
Dodajemy usmażoną cebulę z czosnkiem. Całość gotujemy i doprawiamy solą i pieprzem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














