Idealny na gorące dni - arbuz z wodą kokosową w postaci sorbetu.
składniki:
- arbuz
- woda kokosowa
przyrządzanie:
1. Arbuza oddzielić od pestek
2. Miksować przez moment, by zostały małe grudki. Dodać wodę kokosową.
3. Przelać arbuza do miseczki i wstawić do zamrażarki.
4. Polecam mieszać zawartość miski co pół godziny, aż do osiągnięcia konsystencji sorbetu.
3. Przelać arbuza do miseczki i wstawić do zamrażarki.
4. Polecam mieszać zawartość miski co pół godziny, aż do osiągnięcia konsystencji sorbetu.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














