Tradycyjne włoskie tiramisu w wersji z orzechami.
składniki:
- 750 g serka mascarpone
- 4 jajka
- 8 łyżek miałkiego cukru
- Szczypta soli
- 200 ml likieru Bailey’s
- 100 ml mocnej kawy
- Duże opakowanie biszkoptów
- Pół szklanki orzechów włoskich
- Kakao do posypania
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS NA NASTĘPNEJ STRONIE >>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















