Czekolada na gorąco, w miłosnym, walentynkowym wydaniu.
składniki:
- 250 ml mleka
- 5 łyżek śmietanki kremowej 30%
- 2 łyżki cukru
- 1/3 łyżeczki mielonego chili (lub kawałek papryczki chili)
- 1/3 łyżeczki mielonego cynamonu (lub kawałek kory cynamonu)
- 50 g gorzkiej lub deserowej czekolady
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















