- 5 pomidorów
- 1 papryka zielona
- 1 papryka czerwona
- 1 papryka żółta
- 3 cebule
- 10 pieczarek
z pomidorów i papryk wyjmij środki oraz pokrój na większe kostki. Cebule przekrój na pół, rozłup pieczarki na 4 części. Nakładaj na patyczki do szaszłyków i piecz na grillu lub w piekarniku, aż się zarumienią.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













