Jest to zdecydowanie oryginalny i nieco szokujący pomysł na wypełnienie wrapa. Stawiamy na owoce morza, ale łączymy je z awokado i uwaga... z czerwoną kapustą! Brzmi szalenie, prawda?
składniki:
- kiszona kapusta z TEGO przepisu
- 1 wrap pszenny
- krewetki- kilka sztuk
- ostra papryczka w proszku
- 1/2 awokado
- 1/4 limonki
- jogurt naturalny
- olej
- kolendra
przyrządzanie:
>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














