Zupa z awokado? Tak, to smakuje dobrze! A do tego w połączeniu z marchewką ekologiczną. Czy może być zdrowiej?

składniki:
- 1l wywaru z warzyw
- 4 marchewki
- 1 cebula
- 2 łyżki masła
- sól, pieprz
- szczypta cukru
- 1/2 łyżeczki mielonego imbiru
- awokado
- 2 łyżki soku z cytryny
- 100 ml creme fraiche lub sera fety
przyrządzanie:
ZOBACZ WYKONANIE >>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














