Ciasteczka kruche z miodem lawendowym, gałką muszkatołową i cynamonem.

składniki:
- 100 g masła w temp. pokojowej
- 100 g cukru brązowego
- 300 g mąki do wypieków
- 100 g miodu lawendowego
- 2 żółtka
- 1 płaska łyżeczka sody oczyszczonej
- 1 łyżeczka gałki uszkatołowej
- 1 łyżeczka cynamonu
- lukier do ozdoby ciasteczek
przyrządzanie:
>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














