Lekkie i aromatyczne mięso podane z cukinią

składniki:
- 400 g polędwicy jagnięcej
- 4 łyżeczki mieszanki ziół śródziemnomorskich
- 4 małe cukinie
- 4 cebule
- ząbek czosnku
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 300 ml bulionu warzywnego
- sól
- 1/4 łyżeczki zmielonego pieprzu
- 2 łyżeczki startego tymianku
- 2 łyżki soku z cytryny
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














