Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka brokułowo-mandarynkowa z nerkowcami

Sałatka brokułowo-mandarynkowa z nerkowcami

Marchewkowy krem z pistacjami

Marchewkowy krem z pistacjami

Grzanki z orzechami włoskimi, gruszką i niebieskim serem

Grzanki z orzechami włoskimi, gruszką i niebieskim serem

Ryba z warzywami

Ryba z warzywami

Kurczak w panierce z orzechów włoskich

Kurczak w panierce z orzechów włoskich

Ananas w panierce z sosem miodowym

Ananas w panierce z sosem miodowym

Wieprzowina na słodko-kwaśno

Wieprzowina na słodko-kwaśno

Sos orzechowy słodko- kwaśny

Sos orzechowy słodko- kwaśny

Szaszłyki z trawą cytrynową

Szaszłyki z trawą cytrynową

Dip a ananasa i curry

Dip a ananasa i curry

Szaszłyki z krewetek

Szaszłyki z krewetek

Wołowina z cebulą

Wołowina z cebulą

Kotleciki z salsą

Kotleciki z salsą

8 przepisów na jesienne słodkości

8 przepisów na jesienne słodkości

Muffinki z owczym serem

Muffinki z owczym serem

Sola z warzywami

Sola z warzywami

Czerwona kapusta duszona z jabłkami

Sztandarowy przepis na duszoną kapustę z jabłkiem i dodatkami. Przepis pochodzi z 1970 roku i był wielokrotnie wykorzystywany w naszej kuchni!   

składniki:

  • Mała główka czerwonej kapusty
  • 2 mniejsze jabłka lub jedno dorodne
  • 1 cebula
  • laska cynamonu, ewentualnie łyżeczka tego z proszku
  • liść laurowy, ziele angielskie
  • 2 łyżki octu jabłkowego
  • spora łyżka miodu
  • przyprawy do smaku: sól, pieprz, gałka muszkatołowa.

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS NA ZDROWY DODATEK DO OBIADU >>>