Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Chłodnik truskawkowy

Chłodnik truskawkowy

6 przepisów z użyciem KURKUMY

6 przepisów z użyciem KURKUMY

Kto nie powinien jeść RABARBARU?

Kto nie powinien jeść RABARBARU?

Czy stokrotki są jadalne?

Czy stokrotki są jadalne?

Sos Aioli

Sos Aioli

CANNELLONI- 3 przepisy na włoski przysmak!

CANNELLONI- 3 przepisy na włoski przysmak!

Orzeźwiający deser z mango, pomarańczy i galaretki!

Orzeźwiający deser z mango, pomarańczy i galaretki!

Czym różnią się oliwki czarne od zielonych?

Czym różnią się oliwki czarne od zielonych?

SYROP KLONOWY – 3 ciekawostki

SYROP KLONOWY – 3 ciekawostki

Muffiny bekonowo- serowe

Muffiny bekonowo- serowe

Który łosoś jest lepszy: atlantycki czy norweski?

Który łosoś jest lepszy: atlantycki czy norweski?

10 inspiracji na przygotowanie pysznych ciasteczek

10 inspiracji na przygotowanie pysznych ciasteczek

Gruszki w zalewie cytrynowej

Gruszki w zalewie cytrynowej

HOMARY- 3 ciekawostki, zalety spożywania

HOMARY- 3 ciekawostki, zalety spożywania

Jak usunąć plamy z tłuszczu?

Jak usunąć plamy z tłuszczu?

WĄTRÓBKA- 4 proste przepisy na jej wykorzystanie

WĄTRÓBKA- 4 proste przepisy na jej wykorzystanie

Delikatne i mięciutkie rogaliki

Oto przepis na proste i bardzo delikatne rogaliki. Smakują obłędnie!

chrupiace-rogaliki_0505

składniki:

  • mąka - 550 g
  • świeże drożdże - 4 dag
  • śmietana 18% -  niepełna szklanka
  • mleko - szklanka
  • jajka - 2
  • cukier - 100g
  • roztopione masło 8 dag
  • sól
  • powidła lub dżem

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS NA ROGALIKI >>>