Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Dieta wzmacniająca odporność organizmu

Zmiana temperatury, porywisty wiatr i deszcz – to tylko kilka niesprzyjających czynników, które wywołują infekcje.nabierz odporności i powiedzieć NIE przeziębieniu! Oto dieta na poprawę odporności.

 

The-Health-Effects-of-Eating-Garlic-Daily

 

CZOSNEK, CZOSNEK, CZOSNEK!

 

Czosnek jest złotym lekiem na przeziębienie. To wiedziały już nasze babcie. Ten naturalny antybiotyk najlepiej spożywać codziennie, aby uzyskać jak najlepsze rezultaty. I nie zostawiaj tego na ostatnią chwilę, gdy nagle poczujesz osłabienie. Wtedy może być już za późno, chociaż badania wykazują, że czosnek doskonale radzi sobie z infekcjami. Profilaktyczne spożywanie czosnku zwiększa odporność i usuwa chorobotwórcze drobnoustroje z organizmu.

 

Jaka ilość pomoże, a jaka może zaszkodzić naszemu organizmowi? Czosnek spożywany w dużych ilościach wywołuje wzdęcia, może podrażnić wątrobę i błonę śluzową w układnie pokarmowym. Wystarczą 3 ząbki czosnku, aby wzmocnić swoją odporność. Z czym jeść czosnek?

 

Możesz go obrać i zwyczajnie zjeść lub posiekać, dodać do masła i w ten sposób mieć zdrowe masło czosnkowe! Dodawaj czosnek wszędzie, do zupy, makaronu, sałatek. Możesz również przygotować syrop z czosnku i cytryny, mleko z miodem i czosnkiem. Jak zneutralizować nieprzyjemny zapach czosnku? Wystarczy przez kilka minut żuć natkę pietruszki!

 

CZOSNEK W NAJLEPSZYM WYDANIU

 

MLEKO Z CZOSNKIEM I MIODEM + SYROP Z CZOSNKU + MASŁO CZOSNKOWE + CZOSNEK W GORĄCEJ ZUPIE

 

Na następnej stronie dowiesz się więcej o tej diecie!