Bardzo słodki i pięknie prezentujący się owoc! Kaki- kolejny egzotyczny smak, który powinniście wprowadzić do swoich kuchni. Dowiedzcie się jak go pałaszować!
JAK WYBIERAĆ W SKLEPIE?
Skórka powinna mieć jasny, pomarańczowy kolor i nie być zbyt miękka. W domowym zaciszu owoc dojrzewa około 2 dni. Pięknie pachnie i smakuje troszkę jak brzoskwinia, morela.
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















