Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

KOSTKA DO SMAKU – ZDROWSZA WERSJA SMACZNEJ KUCHNI

KOSTKA DO SMAKU to propozycja marki WINIARY dla wszystkich, którzy chcą odżywiać się zdrowiej, a jednocześnie zachować smak swoich ulubionych potraw. Dzięki wyraźnie zmniejszonej ilości soli (-25%) i tłuszczu (-50%) produkt ten pomaga uczynić codzienną kuchnię lżejszą, jednocześnie będąc gwarancją pysznego smaku.

W diecie Polaków jest za dużo soli i tłuszczu. Takie odżywianie w dłuższym okresie przyczynia się do wzrastającej liczby chorób dietozależnych – apelują specjaliści żywieniowi. Przy przygotowywaniu potraw dla całej rodziny przede wszystkim zwracamy uwagę na ich smak. Wartości odżywcze zazwyczaj nie są głównym kryterium wyboru. Marka WINIARY wspiera Polaków w dążeniu do zdrowszej diety, zachowując wyjątkowy smak każdego dania. Nowa KOSTKA DO SMAKU ma mniejszą ilość soli i tłuszczu – to zdrowsza wersja pysznej kuchni polskich rodzin.

Specjalna, zwarta konsystencja sprawia, że KOSTKĘ DO SMAKU można nie tylko tradycyjnie rozpuścić np. w zupie czy sosie, ale również  wkruszyć np. do potraw z patelni, czy natrzeć nią mięso. Dzięki temu znacznie rozszerzają się możliwości jej użycia.
Nowa KOSTKA DO SMAKU Drobiowa doskonale sprawdzi się w przygotowywaniu pysznych kotletów wieprzowych czy potrawki z kurczaka. KOSTKA DO SMAKU Wołowa podkreśli smak bigosu oraz lubianych przez domowników klopsików. Z KOSTKĄ DO SMAKU Warzywną można przygotować nie tylko zestaw sałatek, ale i wyśmienitą rybę.

KOSTKA DO SMAKU, jak wszystkie pozostałe buliony marki WINIARY, nie zawiera konserwantów.

„Coraz więcej osób stara się ograniczać ilość soli i tłuszczu w diecie swojej rodziny. Dzięki nowej KOSTCE DO SMAKU możemy zmniejszyć ilość tych składników w codziennych posiłkach, jednocześnie zachowując ich dobry smak. Nowa KOSTKA DO SMAKU wpisuje się w rosnący trend zdrowszej, lżejszej kuchni.”- wyjaśnia Monika Jusińska-Zbiegniewska, Marketing Manager w Dziale Wyrobów Kulinarnych Nestlé Polska.

KOSTKA DO SMAKU dostępna jest w trzech wariantach: drobiowym, warzywnym i wołowym, w opakowaniach o gramaturze 60g. Rekomendowana cena wynosi 1,94 zł.

***
WINIARY to marka znana Polakom od ponad 60-ciu lat, a sygnowane nią wyroby są synonimem doskonałego połączenia tradycyjnego polskiego smaku z innowacyjnością i nowoczesnością. Oferta WINIARY to około 200 różnych wyrobów kulinarnych, takich jak: zupy, buliony, sosy, fixy, dania instant, majonezy, przyprawy, galaretki, kisiele oraz budynie. WINIARY zaspakajają potrzeby zarówno wielbicieli kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej oraz wszystkich tych, którzy na gotowanie mają coraz mniej czasu.