Chrupiąca panierka, soczysta pierś z kurczaka i ciągniący się ser camembert. Takie danie z pewnością pokochają najmłodsi. Zasmakuje także dorosłym.
składniki:
1 podwójna pierś kurczaka
Opakowanie sera camembert
¼ szklanki panierki do kurczaka
¼ szklanki bułki tartej
2 jajka
zioła prowansalskie
Sól
Pieprz
Olej rzepakowy
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















