Ciekawa propozycja na przygotowanie placków po węgiersku.

składniki: 
- 30 dag mięsa wieprzowego
 - 20 dag pieczarek
 - 2 cebule
 - sos słodko- kwaśny
 - 2 kg ziemniaków
 - 3 cebule
 - 3 ząbki czosnku
 - jajko
 - 3 łyżki mąki ziemniaczanej
 
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














