Podpłomyki smażymy na suchej patelni z każdej strony, do momentu aż powstaną charakterystyczne brązowe plamy. Tak przygotowane podpłomyki możemy podać jako dodatek do zupy, sałatki lub zapiec w piekarniku z ulubionymi dodatkami.

składniki:
- 300 g mąki pszennej
- 150 ml gorącej wody
- 1 łyżka oleju rzepakowego
- szczypta soli
przyrządzanie:
SPRAWDŹ WYKONANIE >>>>>>>>>>
uwagi:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














