Wszystkich amatorów kuchni staropolskiej zapraszamy na kolejny już Jarmark Produktów Regionalnych. W dniach 17-20 marca 2011 r. w Centrum Handlowym Port Łódź będzie można wybierać wśród takich przysmaków jak wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Będzie również coś dla miłośników słodyczy, a dla osób lubiących oryginalne dodatki do stroju – stoisko z niepowtarzalną autorską biżuterią.
Jarmark Produktów Regionalnych po raz kolejny otwiera swe podwoje dla Klientów Portu Łódź. Każdy, kto w dniach 17 – 20 marca odwiedzi Centrum Handlowe Port Łódź, będzie miał okazję rozsmakować się w tradycyjnych specjałach kuchni regionalnej.
Najbliższa edycja Jarmarku Produktów Regionalnych będzie obfitowała w smaki i aromaty. Amatorzy uczty w staropolskim stylu będą w swoim żywiole. Na stoiskach znajdą przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią. Warto podczas weekendowych zakupów zrobić sobie przerwę na coś zdrowego, a przy tym smacznego.
Jarmark Produktów Regionalnych to doskonała okazja na spróbowanie zdrowej żywności. Smak tradycyjnie wytwarzanego chleba podanego ze staropolską wędliną z pewnością na długo pozostanie w pamięci wszystkich odwiedzających. Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych.