Zrazy cielęce to zdrowy i pyszny przepis na mięso. Koniecznie przetestujcie!
składniki:
70 dag cielęciny
czerstwy chleb- kromka
mleko
1 jajko
sól
pieprz
cebula
zielenina
przyrządzanie:
Wszystkie składniki, przemielić w maszynce, a wcześniej chleb namoczyć w mleku przez 1 h. Formować kotlety w ulubiony kształt i smażyć na ogniu, do uzyskania złotego koloru.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















