Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Ziemniaki nadziewane boczkiem

Ziemniaki nadziewane boczkiem

Ekspresowa sałatka z ziemniakami, oliwkami, papryką

Ekspresowa sałatka z ziemniakami, oliwkami, papryką

MARYNOWANIE warzyw, owoców- zasady

MARYNOWANIE warzyw, owoców- zasady

Jajeczne hamburgery

Jajeczne hamburgery

Zapiekane sznycelki z żurawiną

Zapiekane sznycelki z żurawiną

Befsztyk wołowy

Befsztyk wołowy

ESTRAGON- ciekawostki, zastosowanie

ESTRAGON- ciekawostki, zastosowanie

Siekane placuszki z kurczaka

Siekane placuszki z kurczaka

TYMIANEK- ciekawostki, zastosowanie

TYMIANEK- ciekawostki, zastosowanie

SUSZENIE grzybów, owoców, warzyw- zasady

SUSZENIE grzybów, owoców, warzyw- zasady

Diabelskie skrzydełka w miodowej polewie

Diabelskie skrzydełka w miodowej polewie

Surówka z marchwi + chrzan

Surówka z marchwi + chrzan

Pomarańczowy sos do drobiu

Pomarańczowy sos do drobiu

Kotlety ziemniaczane z sosem grzybowym

Kotlety ziemniaczane z sosem grzybowym

SAŁATKA Z BRZOSKWINIAMI W SOSIE MIODOWYM

SAŁATKA Z BRZOSKWINIAMI W SOSIE MIODOWYM

Spaghetti bolognese z tabasco

Spaghetti bolognese z tabasco

Tabbouleh- egzotyczna sałatka z kuskusem i warzywami

To bliskowschodnia sałatka z kaszą kuskus i masą zielonych warzyw. Pietruszka gra tu pierwsze skrzypce. Zamiast kuskusa można śmiało użyć kaszy bulgur.    [caption id="attachment_218449" align="aligncenter" width="3264"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]

składniki:

  • 150 g kuskus
  • 160 ml wrzątku
  • 1 mała cebula pokrojona w kosteczkę
  • szczypta mielonego kuminu
  • 40 g pistacji, podpiecz je na patelni, a potem posiekaj na drobno
  • 90 ml oliwy z oliwek
  • sól
  • SKŁADNIKI ZIELONE:
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 1 zielona papryczka chili
  • pęczek natki pietruszki
  • garść kolendry
  • mała garść estragonu
  • mała garść koperku
  • kilka listków mięty

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>