Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z łososiem i nektarynką

Sałatka z łososiem i nektarynką

Sałatka z ziemniakami i łososiem

Sałatka z ziemniakami i łososiem

8 pomysłów na wykorzystanie CEBULI

8 pomysłów na wykorzystanie CEBULI

Spaghetti z cukinią i papryką

Spaghetti z cukinią i papryką

Słoneczna sałatka

Słoneczna sałatka

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Piersi z kurczaka faszerowane

Piersi z kurczaka faszerowane

Bitki z jabłkiem

Bitki z jabłkiem

Domowe jagodzianki

Domowe jagodzianki

Naleśniki z kapustą i pieczarkami

Naleśniki z kapustą i pieczarkami

NALEŚNIKI- 8 najlepszych przepisów

NALEŚNIKI- 8 najlepszych przepisów

Torcik z naleśników

Torcik z naleśników

Ziemniaki zapiekane z bobem

Ziemniaki zapiekane z bobem

Sałatka z pora i selera

Sałatka z pora i selera

Zupa brokułowo- porowa z serem

Zupa brokułowo- porowa z serem

4 ekspresowe przepisy na ŚNIADANIE typu ,,coś z niczego” (musli, tosty, ryż na mleku)

4 przepisy na śniadanie z kilku składników, które zawsze mamy w lodówce czy na półce. Zaliczają się do kategorii ,,coś z niczego” bo są banalnie proste i pomysłowe. 

 

 

 

 

 

składniki: 

-bułka

-serek naturalny

-ser żółty

-szynka

-czosnek granulowany, pieprz, sól, inne przyprawy

-pomidor

 

zaczynamy od posmarowania bułki serkiem naturalnym. Następnie posypujemy go czosnkiem granulowanym, pieprzem i solą. Na wierzch układamy ser lub szynkę. Dodajemy plaster pomidora. Bułkę umieszczamy na rozgrzanej ale suchej patelni i przykrywamy pokrywką. Podgrzewamy na małym ogniu do czasu, aż ser się roztopi.

 

CZYTAJ DALEJ >>>>>>>>>