Ciasteczka wegańskie na szybko, tylko z 2 składników. Wystarczy rozłupać kokosa- to chyba najtrudniejsze zadanie w tym przepisie.

składniki:
- 1 i 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa - 1 szklanka rozgniecionego widelcem, dojrzałego banana
przyrządzanie:
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Podpiecz kokos w piekarniku przez 6 minut, aż stanie się złoto-brązowy. Następnie w miseczce wymieszaj upieczonego kokosa z bananem i uformuj ciasteczka za pomocą łyżki czy ręki. Piecz w piekarniku przez 30 minut.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














