Jak zrobić rybę bez panierki? Jak długo smażyć rybę bez mąki i bułki tartej? Oto przepis krok po kroku. Taka ryba jest pyszna, wolna od panierki w której przecież gromadzi się mnóstwo tłuszczu.
CO BĘDZIE POTRZEBNE:
- ryba
- mieszanka przypraw
- świeże zioła
- olej do smażenia
WYKONANIE:
- Wymytą i osuszoną rybę nacieram przyprawami i odkładam na pół godziny.
- Smażę na patelni przez około 3 minuty z każdej strony.
- Dopiekam w piekarniku (180 stopni) przez około 10 minut.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














