Uwielbiamy gotować prosto, szybko i smacznie. Oto kaszotto z brokułem z dodatkiem prażonych migdałów.

składniki:
- 200 g kaszy pęczak
- 1/2 brokuła
- 1 cebula
- około 800 ml bulionu warzywnego
- 50 ml białego wina
- 2 łyżki startego sera typu parmezan
- 1 łyżeczka ostrej papryczki w proszku
- 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej
- sól
- pieprz
- 2 łyżki oliwy
przyrządzanie:
SPRAWDŹ WYKONANIE >>>>>>>
uwagi:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














