Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Słoneczny, szybki brunch

Pełnoziarniste pieczywo dostarczy błonnika i witamin z grupy B. Jajko sadzone będzie doskonałym źródłem białka i witamin. W listkach szpinaku znajdziesz mnóstwo żelaza i mikroelementów. Czego brakuje do idealnego posiłku? Odrobiny tłuszczu, najlepiej roślinnego. Margaryna Słoneczna to rozsądny wybór dla dbających o zdrowie i dobrą kondycję.

Margaryna Słoneczna Z.T. Bielmar to klasyczny produkt do smarowania pieczywa o zawartości 80% tłuszczu. Produkowana na bazie oleju słonecznikowego (min. 75%) jest doskonałym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT ok. 38%), z czego aż 32% stanowią kwasy tłuszczowe zaliczane do grupy OMEGA-6. Olej słonecznikowy wzbogaca margarynę w witaminę E – naturalny przeciwutleniacz (tokoferol, 28 mg/100g Słonecznej).

Jak każda margaryna roślinna, Słoneczna nie zawiera cholesterolu, a dzięki dużej zawartości tłuszczów wielonienasyconych, ma właściwości obniżające jego stężenie we krwi. Co więcej, Słoneczna jest produkowana bez konserwantów i dodatku soli, tym samym może być elementem codziennej diety osób z nadciśnieniem tętniczym i dbających o prawidłowe funkcjonowanie układu krążenia.

Słoneczna charakteryzuje się miękką i gładką konsystencją, doskonale rozsmarowuje się zaraz po wyjęciu z lodówki. Jej receptura pozostaje niezmienna od lat, dzięki czemu posiada liczne grono stałych konsumentów.

Metryczka produktu:
Produkt: Margaryna Słoneczna (kubek 500 g)
Producent: Zakłady Tłuszczowe „Bielmar”
Cena det: ok. 4,30 zł

Brunch z ang. breakfast + lunch – posiłek jadany późnym rankiem lub wczesnym przedpołudniem (od godz. 10.00 do 11:30), w czasie którego spożywa się produkty zarówno typowo śniadaniowe, jak i właściwe obiadom.